Top 100 coverband

It's time for some funky shit baby!


Groove Department is de meest energieke en spetterende top-100 coverband van Nederland! Een vriendengroep van negen muzikanten die door binnen- en buitenland tourt en te gekke shows neerzet. Met daverend enthousiasme brengt de band funky versies van recente hits en de classics van weleer. Het is onmogelijk om stil te blijven staan, want één ding is zeker: You’ve got to groove with Groove Department!

Boek ons

Highlights

Alle highlights

Boek ons voor een ...

Reviews

Groove Department is sinds enkele jaren onze vaste band op de afterparty van het VNO-NCW Noord Ondernemersgala. Ze voelen het publiek goed aan, wisselen de soort muziek goed af en weten er elk jaar weer een echte afterparty van te maken

Al jaren vaste prik op ons grote buitenpodium midden in de Amsterdamse pijp: Groove Department. Ik ken geen andere band die het dak er zo vanaf kan laten knallen. Zelfs op de regenachtige editie van de Koningsnacht stond de straat weer vol tot aan de Albert Cuyp. En wat ons betreft gaan we dat nog jaren zo doen!

Een top band waar het enthousiasme vanaf spat! Ze krijgen moeiteloos iedereen op de dansvloer. Ons huwelijksfeest en onlangs ons 5-jarig huwelijksfeest waren mede door Groove Department een groot succes.

Upcoming events

9 aug 2024

Meerpaaldagen

Redeplein, Dronten

21:00

Openbaar

13 aug 2024

Night of the Songs, Keiweek

Grote markt, Groningen

22:00

Openbaar

16 aug 2024

Bruiloft

Maarhuizen

20:30

Besloten

Volledige agenda