Van vriendengroep tot topband!

We go way back! De fundering van Groove Department werd al gelegd op de basisschool. Na een muzikale jeugd staken we in 2007 de koppen bij elkaar om een nieuwe band te vormen.

Groove Department
Koen Ross
Koen Ross Trompet
Hans Oosterhaven
Hans Oosterhaven Toetsen
Dionne Patist
Dionne Patist Zang

De sleutel tot succes

Het doel: knallende liveshows met veel energie en interactie. Gewapend met een flinke dosis enthousiasme werd er in no-time een repertoire uit de grond gestampt. Al snel ontwikkelt ‘GD’ zich tot cover sensatie van formaat met shows die staan als een huis.

Het resultaat

Sinds de oprichting hebben we al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld en deelden we het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal, O’G3NE en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. Onze spetterende blazerssectie zorgt voor een unieke, funky sound.

Groove Department
Bert de Vries
Bert de Vries Tenor- en baritonsax
Floris Poelmann
Floris Poelmann Trompet
Steven Scheffer
Steven Scheffer Bas
Groove Department
Eric Leenes
Eric Leenes Gitaar
Wieger Dijkstra
Wieger Dijkstra Drums
Jart Oosterhaven
Jart Oosterhaven Altsax

Techniek

We werken met Groove Department met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen. Hierdoor wordt bij elke gelegenheid de optimale sound neergezet. Alle audiovisuele aspecten kunnen met een gerust hart worden toevertrouwd aan dit ervaren team.