Van vriendengroep tot topband!

We go way back! De fundering van Groove Department werd al gelegd op de basisschool. Na een muzikale jeugd staken we in 2007 de koppen bij elkaar om een nieuwe band te vormen.

Groove Department
Folkert Boer
Folkert Boer Trompet
Hans Oosterhaven
Hans Oosterhaven Toetsen
Maaike Kampen
Maaike Kampen Zang

De sleutel tot succes

Het doel: knallende liveshows met veel energie en interactie. Gewapend met een flinke dosis enthousiasme werd er in no-time een repertoire uit de grond gestampt. Al snel ontwikkelt ‘GD’ zich tot cover sensatie van formaat met shows die staan als een huis.

Het resultaat

Sinds de oprichting hebben we al vele successen behaald. Zo werden Paradiso en poppodium 013 plat gespeeld en deelden we het podium met onder andere Guus Meeuwis, Bløf, Miss Montreal, O’G3NE en Kensington. De liveshows zijn een uitgekiende mix van populaire hits van nu en de classics van toen. Onze spetterende blazerssectie zorgt voor een unieke, funky sound.

Groove Department
Jan Koetje
Jan Koetje Tenor- en baritonsax
Floris Poelmann
Floris Poelmann Trompet
Sytse Visser
Sytse Visser Bas
Groove Department
Eric Leenes
Eric Leenes Gitaar
Nico Eijlers
Nico Eijlers Drums
Jart Oosterhaven
Jart Oosterhaven Altsax

Techniek

We werken met Groove Department met een vast technisch team voor licht en geluid onder leiding van Hans Wijnbergen. Hierdoor wordt bij elke gelegenheid de optimale sound neergezet. Alle audiovisuele aspecten kunnen met een gerust hart worden toevertrouwd aan dit ervaren team.