Zakelijk event

Bent u op zoek naar een band die het ware feest kan maken? Of zoekt u nog naar easy listening muziek voor tijdens de borrel of het diner? U kunt stoppen met zoeken. Met Groove Department heeft u alle juiste ingrediënten in huis voor een unieke avond! Een tailor made experience voor uw bedrijf.

Direct boeken

Aangepast aan uw wensen

Of het nu gaat om een personeelsfeest, congres of jubileumevenement voor uw klanten: een dergelijk feest organiseert u doorgaans niet iedere dag. Daarom wilt u een memorabele afsluiter van de avond. Afgestemd op het doel van de avond entertaint Groove Department uw gasten, passend bij uw stijl en imago.

Foto Aangepast Aan Uw Wensen
20220609 212319

Volledig ontzorgd

In de 10 jaar van haar bestaan heeft Groove Department op al meer dan het tienvoudige aantal bedrijfsfeesten gestaan, en weet dus met welke uitdagingen u als organisatie van doen hebt. De technici en bandleden van Groove Department zijn flexibel en helpen met een passende invulling van uw programma. Ook het combineren van de band met andere gastoptredens of DJ behoort tot de mogelijkheden. Alle muzikale wensen ineen zodat u kunt genieten van uw avond.

Een Jazzy opening

Ook kan Groove Department in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden om vervolgens in complete formatie uw publiek te laten beleven, genieten en iedereen een onvergetelijke avond bezorgen.


Img 9032 1

Reviews

Groove Department is sinds enkele jaren onze vaste band op de afterparty van het VNO-NCW Noord Ondernemersgala. Ze voelen het publiek goed aan, wisselen de soort muziek goed af en weten er elk jaar weer een echte afterparty van te maken

Deze band is een feestje! Zowel voor de oren als de ogen van deze club huisartsen! 


Highlights

Techniek

He technische team van Groove Department is professioneel en ervaren. Ze zijn uitgerust met alle benodigdheden om iedere locatie geschikt te maken voor een daverende show.

Fotograaf

Groove Department werkt samen met een team wat een foto- en/of videoregistratie kan verzorgen van uw evenement. Zo kunt u een memorabele avond nog onvergetelijker maken.

Wij speelden eerder voor

Knab
Isala
MCL
van Wijnen
VNO