Festival

Groove Department is de ultieme top-100 coverband voor festivals in binnen- en buitenland. Denk aan vier spetterende blazers, een strakke ritmesectie en een waanzinnige frontvrouw. Gedreven door aanstekelijk enthousiasme met een groovy sound en unieke arrangementen. Dát is Groove Department!

Direct boeken
Foto Midden Pagina

Handen in de lucht!

Bezoekers van festivals en grote evenementen willen maar één ding: feest vieren. Dit is Groove Department op het lijf geschreven. Van begin tot eind wordt het publiek meegenomen in een aanstekelijke show vol hits van vroeger en nu. Het gevolg: klappende, dansende en deinende menigtes die voluit meezingen en uit hun dak gaan.

Audiovisuele sensatie

Sinds jaren werkt Groove Department met een vast team van ervaren technici. Dit team levert een soepel technisch product en garandeert dat telkens weer de enige echte 'GD-sound' wordt neergezet. De band speelt draadloos en met in-ear monitoring, wat ook op grotere podia veel beweeglijkheid en een sterke interactie met het publiek mogelijk maakt.

Foto Onderin Pagina Boven Foto Djs
Dj2

Samen met een DJ?

Hoe lekker is het wanneer een DJ samen met de band een waanzinnige avond tot stand brengt! Het tegenovergestelde is ook waar: niets frustrerender dan wanneer band en DJ niet 'in sync' zijn. Daar hebben wij het antwoord op. In samenwerking met een aantal vaste DJ's zorgen we ervoor dat de show één geheel wordt en aansluit bij de gewenste sfeer.

Reviews

In Nederland in een zaal of bij ons in Bonaire met oud en nieuw op een uitverkocht strand! Onuitputtelijke energie, breed repertoire, 100% kwaliteit en ALTIJD gegarandeerd feest!!

Al jaren vaste prik op ons grote buitenpodium midden in de Amsterdamse pijp: Groove Department. Ik ken geen andere band die het dak er zo vanaf kan laten knallen. Zelfs op de regenachtige editie van de Koningsnacht stond de straat weer vol tot aan de Albert Cuyp. En wat ons betreft gaan we dat nog jaren zo doen!

Highlights

Licht en FX

Het enthousiasme van Groove Department wordt ondersteund door een daverende lichtshow. Met rookmachines, moving heads en blinders wordt het letterlijk een oogverblindend spektakel.

Geluid

Onze sound engineers hebben ervaring met evenementen tot 10.000 man en zijn daartoe uitgerust. Binnen of buiten, onze technici maken elke locatie gereed voor de show van Groove Department.

Wij speelden eerder voor

TT Assen
TKB
Oerrock
UvA
KEI nieuw 2022