Bruiloft / feest

Heb je een goede reden voor een feest en wil je dat dit optimaal gevierd wordt? Zoek niet verder: Groove Department bezorgt je de avond van je leven!

Direct boeken

Om door een ringetje te halen!

Jullie zijn druk bezig met het organiseren van de dag van je leven. Gelukkig zijn jullie het eens dat een band de feestvreugde nog verder kan vergroten. En in de praktijk is er niet veel voor nodig. Op nagenoeg iedere trouwlocatie kunnen we jullie een onvergetelijke avond bezorgen!

Bruiloft 1 Small
Bruidsfotograaf Trouwen Kma Breda Trouwlocatie 23

Hoe ziet een avond met ons eruit?

Onze vaste technici arriveren eerder dan de band om alles klaar te zetten. Meestal volgt na aankomst van de band een korte soundcheck. Standaard spelen wij twee sets van een uur. Rondom deze sets is alles mogelijk: een DJ, jullie eigen pauzemuziek of een geschikte playlist van ons. Van tevoren stemmen we jullie persoonlijke wensen en eventuele verzoeknummers graag met jullie af.

Een jazzy begin van de avond

Op verzoek kan Groove Department in kleine bezetting een jazzrepertoire spelen om de avond met achtergrondmuziek stijlvol in te luiden en vervolgens in complete formatie de dansvloer op zijn kop te zetten.

Img 9032 1

Reviews

Een top band waar het enthousiasme vanaf spat! Ze krijgen moeiteloos iedereen op de dansvloer. Ons huwelijksfeest en onlangs ons 5-jarig huwelijksfeest waren mede door Groove Department een groot succes.

Wat was het een TOPfeest in Amsterdam. Van alle kanten kregen wij complimenten dat de band zooooo GEWELDIG was. We hebben een meer dan fantastische avond gehad!

Groove Department heeft ons een spetterend huwelijksfeest bezorgd! Jong en oud stonden de hele avond op de dansvloer te swingen en wij als bruidspaar werden volop betrokken. We hadden geen betere band kunnen hebben!